ALSANCAK Stadı kullanıma kapatıldığı için iç saha maçlarını Buca Arena'da oynama kararı alan Karşıyaka, Antalyaspor randevusu öncesi bilet telaşına düştü. Bucaspor'la stat kirasıyla ilgili protokol imzalayan Karşıyaka, Alsancak için hazırlanan ancak stadın kapanmasının ardından satışı durdurulan kombine biletleri yeniden düzenliyor. Yönetim, pazar günü oynanacak ilk maçta taraftarı Buca Arena'ya çekebilmek için günlük biletleri indirimli olarak satışa sunmayı planlıyor.
Bu arada yeşil kırmızılı yönetim, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurarak maç günleri taraftarların Buca Stadı'na rahat ulaşabilmesi için otobüs desteği talep edecek. İzmir'de Göztepe'yle birlikte iç saha maçlarına en çok seyirci çeken kulüp olan Karşıyaka'da passolig kartı alan kişi sayısı 1600'e ulaştı. E-bilet sistemi ve Passolig kartını protesto eden Karşıyaka Taraftarlar Derneği kart almamakta ısrar ederken, Başkan Fatih Diniz, taraftarlara destek çağrısını tekrarladı.
AYAZ ZOR CENK BELLİ
Karşıyaka'da yeni transferlerden Mehmet Ayaz, sezon başı hazırlık kampı yapmadığı için Antalyaspor maçının kadrosuna alınmayacak. Kaleci Behram'ın da hazır olmadığı belirtilirken, Çaykur Rizespor'dan kiralanan Cenk Güvenç'in, teknik direktör Yusuf Şimşek'in uygun görmesi halinde 18'de yer alabileceği öğrenildi. Yönetim bu isimlerin yanı sıra Mustafa Aşan, Aykut ve Deniz'in lisans işlemlerini tamamlamaya çalışıyor.