TRANSFER harekatını erken tamamlayan Karşıyaka, Kahe ve Juninho'ya da kavuştuktan sonra takviyeli kadrosuyla Gölcük kampına umutlu gitti. Yeni sezon öncesi Bicik, Ars, Cafercan, Caner, Burak, Recep, Gökhan Aydaş, Uğur ve kiralıklar Cenk Güvenç ile Hüseyin'le yolları ayıran Karşıyaka, gençlerin büyük bölümünü kiralık verdi. Teknik heyet ve kadro iskeletinde istikrarı seçip, gidenlerin yerine hızla 11 transfer yapan yönetim, her mevkide en az iki alternatifin olduğu güçlü bir kadro kurmanın sevincini yaşadı.
Karşıyaka, Kazak kaleci Loriya, Azeri sağ bek Shukurov, Brezilyalı orta saha Juninho ve santrfor Kahe, Ankaraspor'dan stoper Ramazan Sal, Tekden Denizlispor'dan sol bek Yenal, Fethiyespor'dan orta saha Onur Okan, Kızılcahamamspor'dan kanat oyuncusu Abdullah, gurbetçi forvet Okan, 1461 Trabzon'dan sağ kanat Mehmet Sıddık ve Adanaspor'dan file bekçisi Aykut'u aldı. İç transferde Ahmet, Erdi, Servan ve Mustafa'yla sözleşme yenilendi, Ofoedu, Can, Rıdvan, Onur Alkan, Mehmet Yiğit, Berkan gibi aslar da takımda kaldı.
TOP ŞİMŞET'TE
Transfer döneminde yönetim olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını söyleyen Karşıyaka 2'nci Başkanı Azat Yeşil, "Şimdi sıra teknik direktör Yusuf Şimşek ve futbolcularda" dedi. Şimşek'in isteğini tüm isimleri kadroya kattıklarını belirten Yeşil, "Takım Gölcük, Erzurum Palandöken ve Bolu'daki 3 kamp döneminde de birlikte çalışacak. Biz gereken fedakarlığı yaptık. Futbolcularıdan başarı bekliyoruz" dedi.