KARŞIYAKA iç ve dış transferde kime elini attıysa yüksek rakamlarla karşılaştı. Geçen sezon 220 bin TL'ye oynayan Burak yeni dönem için yönetimden 500 bin TL talep etti. Fethiyespor'la sözleşmesi biten orta saha Onur Okan'la masaya oturan yönetim oyuncunun istediği 400 bin TL nedeniyle geri adım attı. Çaykur Rizesporlu file bekçisi David Loriya, istediği 200 bin dolar yıllık ücrette indirim yapmadı.
Yalnızca Karşıyaka'da oynamak isteyen isimlerle yola devam edeceklerini söyleyen Başkan Fatih Diniz, "Oyuncular için tavan ücretler belirleyeceğiz. Bu ücretlerden fazlasını veremeyiz" dedi. Diniz geçen sezondan kadroda kalan futbolculara haftaiçinde bir miktar ödeme yapacaklarını da dile getirdi. Yeşil kırmızılı yönetim Mustafa, Caner ve Erdi'yle pazartesi gününden itibaren görüşmeyi planlıyor.
MAKAS AÇILDI
Karşıyaka'da yıllık ücretine yüzde yüzün üzerinde zam isteyen Burak yönetimi şaşırtırken tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarını baz aldığı ortaya çıktı. Karşıyaka'da geçen sezon Burak ve Berkan 220, Mehmet 160, Ofoedu 200, Rıdvan 250, Mustafa ile Caner 300'er bin TL'ye oynadı. Servan aylık 9 bin, Cenk Özbey 2 bin TL aldı. Takıma devre arasında dahil olan Cafercan ile Ahmet Arı yarım sezon için 250'şer, Can Erdem 200, Onur Alkan 150 bin TL'ye imza atınca makas açıldı.

EK(YC/AÖ)