PTT 1'inci Lig’de Şanlıurfaspor ve Adanaspor galibiyetleriyle ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Karşıyaka, play off hayallerine kapılıp transferde açılmayacak.
İlk 7 takımın gruptan koptuğu ligde play off barajıyla 11 puan fark bulunduğuna dikkat çeken Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Özçakar, "Hedefimiz elbette üst sıralar ancak bunun transferde açılıp, kulübü borca sokmayacağız. İlk etapta bir stoper ihtiyacımız var. Ayrıca kendisiyle anlaştığımız Cafercan için Tavşanlı Linyitspor’u bekliyoruz" dedi.
Yeşil kırmızılı ekibin gündeminde stoper olarak Balıkesirsporlu Serhat Akyüz, Akhisar Belediyesporlu Serkan Yalçın, Elazığsporlu Görkem Görk, Adanasporlu Yiğitcan Erdoğan bulunuyor. Devre arasında Turgutluspor’la yollarını ayıran ve Karşıyaka’ya dönmek için haber yollayan orta saha Emre Toraman’a teknik heyetten onay çıkmadı. Karşıyaka cumartesi günü oynanacak Mersin İdmanyurdu maçı öncesi iyileşen Ofoedu takımla antrenmanlara başlarken, Gökhan Aydaş ve Erdi’nin sakatlığı sürüyor. EK(YC/AÖ)