PTT 1'inci Lig’de üst üste ikinci yenilgiyi Samsunspor karşısında alan Karşıyaka, bu sezon skor üstünlüğünü yakaladığı 6 maçtan puan kaybıyla ayrıldı.
Öne geçtiği Sanlıurfaspor, Tavşanlı Linyitspor, Adana Demirspor randevularında beraberlikle yetinen Karşıyaka, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor ve Samsunspor’a ilk yarıyı önde kapatmasına rağmen yenildi. Yeşil kırmızılılar Manisaspor, Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçlarından ise yenik duruma düşmesine rağmen puan çıkardı.
Ligde 18 puanda kalan, alt grupla bağını koparma fırsatını yine tepen Karşıyaka’da teknik direktör Sait Karafırtınalar kadro sıkıntıları olduğunu söyledi, "Devre arasında takviye yapmamız şart. Transfer yapamazsak ikinci yarı problem yaşarız" dedi.
Samsunspor karşısında sakat ve cezalı oyuncularının yokluğunu hissettiklerini söyleyen Karafırtınalar, "Oyun kontrolümüzdeydi ama 3 değişikliği de zorunluluktan yapınca maçı kaybettik" diye konuştu.
TAYFUN'U SİLDİ
Karşıyaka teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Samsunpor karşısında 1-0 öndeyken sakatlık gerekçesiyle, değişiklik tabelasını bile beklemeden oyundan çıkan Tayfun’u sildi. "Tayfun benzer bir hareketi önde olduğumuz Adana Demirspor deplasmanında da yaptı" diyen Karafırtınalar, "Trabzonspor’da oynarken geçirdiği ağır sakatlık psikolojisini etkilemiş. Arka adalesindeki ağrıyı bahane edip yürüyerek çıktı. Takım arkadaşının hazır olmasını bile beklemedi. Artık kadromda yer bulamaz" dedi. EK(YC/AÖ)