PTT 1'inci Lig’de ilk yarıya 19 puanla 13’üncü sırada tamamlayan Karşıyaka, ikinci devre 6 maçta 13 puan toplayıp 9’uncu basamağa tırmanırken Başkan Fatih Diniz, elde edilen başarıda en büyük payın teknik direktör Yusuf Şimşek’e ait olduğunu söyledi.
Yusuf Şimşek’in devre arasında nokta transferler yaptırdığını belirten Başkan Diniz, "Takıma hem teknik direktörlük, hem ağabeylik, hem de mentörlük yapıyor. Oyuncularla tek tek ilgileniyor. Oynatmadıklarına bile gerekçesini anlatıyor. Güven ve aile ortamı başarıyı getiriyor" dedi. Şu anda play off hattının 12 puan gerisinde bulunduklarını hatırlatan Başkan Diniz, şöyle devam etti:
"İlk 6’yı son maça kadar kovalayacağız ama açık konuşmak gerekirse 12 maçta bu farkı kapatmak kolay değil. Bu takım başarısını kanıtladı. Oyuncularımızın çoğunun sözleşmeleri uzun süreli. Hedeflerimizden biri de önümüzdeki sezon bu ekibi ve teknik kadroyu korumak olacak."
Karşıyaka’da Manisaspor galibiyetinin 4’er bin TL’lik primlerini ödeyen yönetim, Kahramanmaraşspor galibiyetinin primlerinin haftaya dağıtacak. EK(YC/AÖ)