BEŞİKTAŞ'ta kadro dışı kalan Sezer Öztürk'e talip olan Karşıyaka, yıldız orta sahanın siyah beyazlılardaki 1 milyon euro garanti para ve maç başı 12 bin 500 euro yıllık ücreti nedeniyle geri adım attı. Karşıyaka, Kardemir Karabükspor'un da talip olduğu Sezer'i, Süper Lig'e transfer olmazsa ücretinin bir kısmını karşılayarak kiralamayı önerecek.
Beşiktaş'ın talip olduğu öne sürülen Berkan, transferde koz olarak kullanılabilir. Berkan konusunda henüz resmi bir girişim olmadı. Karşıyaka, Medical Park Antalyaspor'dan ayrılan 37 yaşındaki stoper Deniz Barış'ın da yolunu gözlemeye başladı. Almanya'da bulunan tecrübeli futbolcu önümüzdeki hafta Türkiye'ye dönerek yeşil kırmızılılarla masaya oturacak. Yönetim geçen sezon kiralık olarak forma giyen Cenk Güvenç'i bekleme tutuyor.
SON TRANSFER TAYFUR
Transferde Avrupa'daki Türkler'den Okan, Kızılcahamam'dan Abdullah ve 1461 Trabzon'dan Mehmet Sıddık gibi patlama beklediği gençleri de alan Karşıyaka, Gençlerbirliği'den sağ kanat Tayfur Bingöl'e kanca attı. Hacettepe ve son olarak geçen sezon Bandırmaspor'da kiralık oynayan 21 yaşındaki Ümit Milli oyuncunun hafta içinde sözleşme imzalaması bekleniyor.