PTT 1'inci Lig’de deplasmanda Kahramanmaraşspor’u 4-1 yenerek teknik direktör Yusuf Şimşek yönetiminde altıncı maçında dördüncü galibiyetini alan Karşıyaka, play off hedefine adım adım yaklaşıyor. Kahramanmaraş’ta forma giyen her oyuncunun kazanmak için terinin son damlasına kadar mücadele ettiğini söyleyen Şimşek, "Hepsini alınlarından öpüyorum. Ancak sevincimizi bir kenara bıraktık. İlk 6’yı istiyorsak, pazar günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor engelini de kayıpsız aşmalıyız" diye konuştu.
Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftar bütünleşmesinin Karşıyaka'yı yukarılara taşıdığını vurgulayan genç teknik direktör, "Umarım bu birliktelik İsbtanbul Büyükşehir Belediyespor maçında doruğa çıkar ve Alsancak Stadı dolar. Play off imkansız değil. Sonuna kadar bu hedefi kovalayıp, yarışın içinde olacağız" dedi. Yusuf Şimşek, yeni transferlerden Can, Onur, Cafercan, Cenk Güvenç ve Ahmet’in performansındanr büyük mutluluk duyduğunu, Mehmet Çoğum’un da hazır olunca takıma büyük fayda sağlayacağını söyledi.
ÖZLENEN TABLO
Son sıradaki Kahramanmaraşspor’u deplasmanda Mustafa, Cenk Güvenç, Can ve Caner’in golleriyle 4-1 mağlup eden Karşıyaka, 857 gün sonra rakip fileleri 4 kez havalandırmanın sevincini yaşadı. Karşıyaka, son olarak 16 Ekim 2011’de Tavşanlı Linyitspor’u deplasmanında 4-0’lık zafere imza atmıştı. Karşıyaka'nın gollerini Şaban (2), Ufukhan ve Erhan kaydetmişti.
SARI ALARM
Hafta içi mesaisinde Orduspor’a 1-0 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor pazar akşamı Alsancak’ta ağırlayacak Karşıyaka’da Burak ve Ahmet’in cezaları sona ererken, 5 futbolcunun ceza sınırında olması sıkıntı yarattı. Teknik heyet, gelecek hafta deplasmanda oynanacak Tavşanlı Linyitspor maçını düşünerek Mustafa, Berkan, Hüseyin, Ars ve Caner’i dikkatli olmaları konusunda uyardı. MK(YC/AÖ)