TEK DEĞİŞİKLİK
LİGDE aynı hafta içinde oynadığı son iki maçını kazanan Karşıyaka’da tek değişiklik vardı. Teknik direktör Yusuf Şimşek, 4-1 kazanılan Kahramanmaraşspor maçından farklı olarak Hüseyin’in yerine cezası biten Burak’ı oynattı. Burak, aynı zamanda 29'uncu doğum gününü kutladı.
PANKART AÇTILAR
KARŞIYAKA taraftarları, Yusuf Şimşek yönetiminde müthiş çıkış yakalayan takımlarını yalnız bırakmadı. Alsancak Stadı’nın açık ve kapalı tribünü doldu. Taraftarlar kapalı tribünde makaralı ipler vasıtasıyla üzerinde, “Haydi Kaf-Kaf” yazılı pankart açtı.
RAKİP OLDULAR
GEÇEN sezon yeşil kırmızılı ekibin başında play off’u kılpayı kaçıran teknik direktör Cihat Arslan ve Karşıyaka patentli yardımcıları Recep Umut, Ülken Durak ile Fevzi Layiç, Alsancak Stadı’nda eski takımlarına rakip oldu.
BAŞARI DİLEDİ
TEKNİK Direktör Yusuf Şimşek maç öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor yedek kulübesine giderek Cihat Arslan’a başarı diledi. Caner ve Mustafa Sevgi de eski antrenörleriyle kucaklaştı. Cihat Arslan’ı alkışlayan taraftarlar Yusuf Şimşek’e de sevgi gösterisinde bulundu. EK(YC/AÖ)