ŞANLIURFASPOR’un ardından Adanaspor’u da son dakika golüyle 2-1 yenerek PTT 1'inci Lig’de bu sezon ilk kez ikide iki yaptı.
Yusuf Şimşek, devre arasında 19 puanla tehlikeli bölgenin sınırında devraldığı yeşil kırmızılı ekibe iki haftada hayat verdi. Ligde 25 puana ulaşan Karşıyaka alt grupla bağını koparırken gözünü yukarıya dikti.
Kafalardaki soru işaretlerine son verdiklerini belirten genç teknik adam "İlk günden beri alt sıralarla işimizin olmadığını söylüyorum. Bu hafta Mersin İdmenyurdunuda yenersek önümüz açılır" diye konuştu. İlk yarıda bekleneni veremeyen Burak ve Hüseyin ile yeni transferler Can, Ahmet ve Cenk Güvenç’in performanslarından memnun olan Yusuf Şimşek, "İyileşen Mustafa ve Caner’in yanı sıra cezalı Ars ve sakat olan Ofoedu da aramıza katılacak. takım isteklerimi yapıyor. Bir kaç hafta sonra daha iyi olacağız" dedi
ERDİ KAHRETTİ
Adanaspor deplasmanının ilk yarısında sakatlanan Karşıyakalı Erdi’nin sakatlığının ciddi olduğu bildirildi. Sağ diz çapraz bağlarında kopma şüphesi olan genç futbolcunun yarın MR’ı çekilecek. Erdi’nin sezonu kapatması halinde, yönetim ön libero mevkiine transfer yapmayı gündemine alacak. Stoper arayan Karşıyaka'nın Balıkesirspor’dan Serhat Akyüz’ü de listeye aldı. Serhat’la yapılan görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. EK(YC/AÖ)