KARŞIYAKA Başkanı Fatih Diniz ve yönetim, Divan Kurulu’yla bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Yelken şubesinde dün akşam gerçekleşen toplantıda Diniz Divan yönetimi ile üyelere icraatları, tesis faaliyetleri ve kulübün mali yapısıyla ilgili detaylı bilgi verdi.
Ağır borç yükü nedeniyle sıkı para politikası uyguladıklarını, futbolda genç ağırlıklı yapılanmayı seçtiklerini belirten Diniz, "Futbol ve basketbol takımlarına 2.3’er milyon, icralara 2 milyon, SGK’ya 450 bin TL ödedik. Güncel oyuncu, personel, vergi borcumuz yok" diye konuştu.
Görev sürelerinde 11 milyon TL gelir, 11 milyon TL gider olduğunu söyleyen Diniz, "Hesaplarda olmayan borçlarla karşılaştık. Geçen yıl inkar edilen icralar karşımıza yüzde 40 icra inkar tazminatıyla çıkıyor. Geçmişte oynayan 9 futbolcuyla aramızdaki davalardan 700 bin, toplamda 4 milyon TL borç erittik. Spor okulu sayısını 8’e çıkardık. Ekstra sponsorlar bulduk. Ama kulübün ayakları üzerinde durması için sürekli gelir şart. Futbol ve basketbol yönetimleri ayrılmalı. Ocak ayında ihaleye çıkacak stadı yakından takip ediyoruz" dedi. EK(YC/AÖ)