ALANYA'nın Cikcilli Beldesi'nde Mehmet-Emine Öncü İlk ve Orta Okulu'nda takdir ve teşekkür belgesi alan 175 öğrenciye, okulun yapımına katkı sağlayan Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tamer Yalçın Alanyaspor forması hediye etti.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cikcilli Belediye Başkanı Kerim Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Turan Görgün, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, Sportif Direktör Taner Savut, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, takım kaptanı Aydın Çetin, Efecan Karaca, Kazım Dülger, Ethem Bayburt ve Emre Akbaba'nın katılımıyla formalar öğrencilere verildi. Teknik heyet ve futbolculara büyük ilgi gösteren öğrenciler formaları giyerek hep birlikte 'Turuncu, yeşil, şampiyon Alanya' tezahüratı yaptı.
Okul Müdürü Mehmet Fatih Görüş, Alanyasporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcuların karne gününde okula gelerek kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bu uygulamanın öğrenciler için teşvik olduğunu belirten Görüş, "Yılsonunda takdir ve teşekkür alan öğrenci sayısında ciddi bir artış olacağını düşünüyorum" dedi.
Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Tamer Yalçın ise hem çocukları ödüllendirdiklerini, hem de Alanyaspor'u sevmelerine vesile olmaya çalıştıklarını kaydetti.
KAYA İNŞAATTAN KAMPANYAYA DESTEK
Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC), şampiyonluk mücadelesi veren Alanyaspor için 'Haydi Alanya, hep birlikte birinci lige' sloganıyla başlattığı kampanyaya, Taya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Alanyaspor Başkan Yardımcısı Tamer Yalçın 5 bin lira değerinde 500 maç bileti satın alarak katkıda bulundu.
HERKES BİLET ALSIN
AGC'nin çok önemli bir kampanya başlattığını ve tüm kentin destek olması gerektiğini belirten Tamer Yalçın, "Şampiyonluk mücadelesi verilen bu sezonda başlatılan kampanya büyük önem taşıyor. Herkes gücü oranında katılarak bilet satın almalı. Hem stat dolsun, hem de Alanyaspor'un bütçesine katkı yapalım" diye konuştu.
Kampanyaya ilk desteği Gökalp İnşaat ve Sandıklı Safran Termal Otel Genel Koordinatörü Haluk Şentürk, 6 bin lira değerinde 600 maç bileti alarak vermişti. (FOTOĞRAFLI)