KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Gençlerbirliği galibiyeti ile ligde 5'inci sıraya yükseldiklerini belirtti, "Amacımız önümüzdeki seneler için de hep buralarda oynayan bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.
Başkan Mustafa Yolbulan, 2-1'lik Gençlerbirliği galibiyeti nedeniyle futbolcuları ve teknik heyeti kutladığını  söyledi. Mücadeleci futbol oynadıklarını belirten Başkan Yolbulan, şöyle konuştu:
"Mücadeleci futbolun Türkiye'deki en büyük temsilcilerinden Tolunay Kafkas'ı böyle bir takım yarattığı ve oynattığı için kutluyorum. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Şu anda ligde 5'inci sıraya yükseldik. Amacımız buradan aşağıya düşmemek. Üst sıralardaki yerimizi hem bu sene için korumak hem de önümüzdeki seneler için hep buralarda oynayan bir Karabükspor oluşturmak istiyoruz. Sürekli topun arkasında olan, oyunu hiç bırakmayan, rakibe çok az pozisyon veren bir oyun oynuyoruz ve böyle oynamaya devam edeceğiz."
"'ENERAMO NOKTA TRANSFER"
Başkan Yolbulan, ara transferde Beşiktaş'tan sezon sonuna kadar kiraladıkları Eneramo'nun 3 maçta 2 gol atarak takıma büyük katkı sağladığını hatırlatırken şunları söyledi:
"Eneramo'yu alarak ne kadar isabetli nokta transferi yaptığımızı gördük. Eneramo çok iyi işler yaptı. Skor anlamında golleriyle takıma çok ciddi katkı sağladı. Umarım bu artarak devam eder. Kendisinden çok memnunuz."
"TRABZONSPOR'UZ YENMEK İÇİN OYNAYACAĞIZ"
Başkan Yolbulan, hafta sonunda sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçını da değerlendirdi. Kazanmak için oynayacaklarını vurgulayan Başkan Yolbulan, şöyledevam etti:
"Trabzonspor muhtemelen yeni bir antrenörle karşımıza gelecek. Antrenör değişikliği her zaman takımlar için artı bir motivasyon olmuştur. O nedenle zor bir maç olacak. Ama takımımıza güveniyoruz. Her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarmız bu zorlu maçta bizi yalnız bırakmayacaklardır."