KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız Hacettepe maçına yedek oyuncularla çkacağız. Çünkü ligdeki Kayserispor maçı, bizim için daha önemli" dedi.
Tolunay Kafkas, kupa maçına ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara forma vereceğini açıklarken, "Sonucuna da katlanacağız. Çünkü belli oyunculara çok fazla bir yük bindi. Onun için ligde oynamayan oyuncularımızı oynatacağız. Hacettepe çok genç ve iyi bir takım. İşimiz kolay değil. Süprizlere açık. Yapacak da bir şeyimiz yok. Umarım turu atlarız" diye konuştu. Kayserispor'un da çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Tolunay Kafkas, şöyle devam etti:
"Biz mütevazi bir kadro kurduk. Bu mütevazi kadro içerisinde de bu yıl ligde yaşamak çok önemli. Bizim durumumuz, bütçemiz belli. Bu şartlar içerisinde bu sezonu çıkarıp, kulübü sıfır borçla iyi bir yerlere getirmeye çalışıyoruz. Başkanımızla birlikte bu mücadeleyi veriyoruz. İyi oyunumuzu puana da çevirmeye başladık. Fakat lig gerçekten çok sıkıntılı. Aşağıdakiler, ortadakiler ve yukarıdakiler gibi 3 ana bölüme bölündü. Biz bu aradan 2 maçı üst üste kazanırsak bir üst bölüme çıkma durumumuz var. Kaybeden alta gidecek. Onun için sahamızda oynayacağımız lig maçları bizim için çok değerli ve çok önemli. Kayserispor maçında çok dikkatli olmak zorundayız."
LUA LUA DÜŞ KOŞU YAPTI
Bu arada Kardemir Karabükspor, perşembe günü sahasında karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı için Tolunay Kafkas gözetiminde bugün bir antrenman yaptı. Antrenmanda sakat olan Lua Lua ve Uğur Uçar takımdan ayrı düz koşu yaptı.