KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Beşiktaş'ı son dakikada Eneramo'nun attığı golle aldıkları 3 puanın sevincini yaşadıklarını söyledi, "Bu galibiyet ligdeki yerimizi perçinledi" dedi.
Başkan Mustafa Yolbulan, Beşiktaş gibi ligin formda ekiplerinden birine maç boyunca ciddi bir gol pozisyonu vermediklerini, karşılaşma boyunca çok iyi mücadele ettiklerini vurgularken şöyle konuştu:
"Maçın son dakikasında attığımız golle de bu mücadeleyi taçlandırdık. Uzun bir aradan sonra 3 puanla tanıştık. Bu galibiyet, ligdeki yerimizi daha bir perçinledi ve takımın kendine olan güvenini tekrar yerine getirdi. Mutluyuz. Sıralamada bulunduğumuz yerimizi sürdürmek istiyoruz. Bunun neticesinde de eğer bir Avrupa kupası oynama fırsatı gelirse çok mutlu oluruz. Bundan sonraki sezonlarda küme düşme ihtimali hiçbir zaman aklında olmayan, ligin ses getiren başarılı takımlarından biri olmayı hedefliyoruz."
"BEŞİKTAŞ'IN OYNAMAMASI TALEBİ OLMADI"
Devre arasında Beşiktaş'tan kiraladıkları Eneramo'nun sözleşmesinde siyah beyazlı ekibe karşı oynamaması yönünde bir madde bulunmadığını belirten Başkan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Beşiktaş'ın böyle bir talebi olmadı. Böyle bir talepte bulunmayan Beşiktaş Kulübü'ne teşekkür ediyoruz. Eneramo'ya yaptığılmız yatırımın karşılığını aldık. Eneramo'yu önümüzdeki sezon da takımda görme arzumuz var. Eneramo da Karabük'te olmaktan memnun. Eğer Beşiktaş Kulübü ile şartlarda anlaşabilirsek Eneramo'yu önümüzdeki sezon da takımda görmek istiyoruz."

BD(EE/AÖ) FOTOĞRAF