KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, çok kaliteli bir takım olmadıklarını, ligin sonuna kadar alabildikleri kadar puan almak istediklerini belirtti, "Atanın kazanacağı bir maçta oyuncularımız çok iyi mücadele ettiler. Bu saha mücadele gerektiriyordu. Mücadelelerinden dolayı her iki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Kayserispor'a gelecek maçlarında başarılar diliyorum. Bu ligin iyi takımlarından birini yendik. Puan tablosu aldatıcı olabilir. Kayserispor çok daha iyi yerlerde olması gereken bir takım. Üç maçımız var, alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Çünkü bu köprünün altından daha çok soğuk sular geçer. Tedbiri elden bırakmayacağız. Kalitemiz eksik. Mücadelemizi ligin sonuna kadar devam ettirmek zorundayız" dedi.
Mabiala ise 3 puan almalarının kendileri için çok iyi olduğunu söylerken Hamroun, hava şartlarından dolayı oldukça zor bir maç olduğunu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.
PROSİNECKİ:"POZİSYON ÜRETEMEDİK"
Kayserispor teknik direktörü Prosinecki'de, "Maalesef ağır hava koşulları bizim gibi futbol oynamak isteyen takımları etkiliyor. Bugün de maalesef bu durum kendi oyun kimliğimizin dışına itti. Sadece bir hata yaptık, kontradan gol yedik. Golü yediğiniz zaman bu tür sahalarda defans yapmak, atak yapmaktan daha kolaydır. Rakip kaleye yeterinhce gidemedik, pozisyon üretemedik. Puana şiddetle ihtiyacımız varken mecburen elimiz boş döndük. Ama bu maç artık bizim için geride kalacak. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelenin en iyisini yaparak fazla puan toplayacağız" diye konuştu.
Zurab, hava şartlarının çok ağır olduğunu belirtti, "Bugün saha şartları gerçekten çok ağırdı. İyi bir skorla dönmek istiyorduk. Maalesef ilk yarının sonunda yediğimiz golle maalesef moralimiz bozuldu. İkinci yarı istediğimiz şeyleri yapamadık, girmemiz gereken pozisyonlara giremedik ve mağlup olduk. Haftaya ve ondan sonraki hafta evimizde oynayacağız, daha çok çalışıp iyi sonuçlar almamız gerekiyor" diye konuştu.
Cleyton ise, "Özellikle hava koşulları iki takım oyuncularını da zorladı ve her iki takımı da tebrik etmek gerekiyor. Bu tür maçlarda ilk golü bulan takım avantaj yakalıyor ve geride beklemek daha kolay oluyor. Son dakikalara kadar gol arayışındaydık ama bir türlü o golü bulamadık. Ama artık bu maç bizim için geride kalıyor ve moralleri bozmadan devam etmemiz gerekiyor" dedi. BD(MÇ/AÖ)