Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- TARİHİNDE ilk kez Avrupa Ligi için mücadele edecek olan Kardemir Karabükspor, Isparda Davraz'da günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor.
Kardemir Karabükspor, sabah idmanında önce fitness salonunda kuvvet çalışması, sonra da sahada pas çalışması yaptı. Kardemir Karabükspor'un milli oyuncusu Ahmet İlhan Özek, kampın yorucu ancak, güzel geçtiğini belirterek, "Burada yüklediğimiz bütün kondisyonu lige yansıtacağız. Burada ne kadar çok çalışırsak ligde de o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte iyi bir çalışma ortamı yakaladık. Geçen seneki o takım olgusunu yeniden yakaladığımızı düşünüyorum. Tüm meslektaşlarıma sakatlıksız bir sezon diliyorum" dedi.
UEFA Avrupa Ligi'nde yer alabilmek için eleme maçlarında mücadele vereceklerini, ay sonunda ilk maçlarını oynayacaklarını ve çok heyecanlı olduklarını belirten Özek, şöyle devam etti:
"Bizi bu sezon çok zorlu bir maraton bekliyor 3 kulvarda da başarılı olmak istiyoruz. UEFA Avrupa Ligi'nde hedefimiz elemeleri geçerek gruplara kalabilmek. Bunu da başarabileceğimizi düşünüyorum çünkü çok kaliteli bir ekibimiz var, hem futbol anlamında hem de kişilik anlamında. O yüzden de başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bütün takım arkadaşlarımız ve hocalarımız ile birlikte bu yükü en iyi şekilde kaldıracağımıza inanıyorum."

FOTOĞRAFLI