KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, oyunun 60-70 dakikalık bölümünde üstünlük ve hakimiyetin kendilerinde olduğunu söyledi. Oyunun bir anda kontrolünü kaybederek dengelerinin bozulduğunu ve golü yediklerini belirten Kafkas, "Maalesef çok basit goller yemeye başladık. Oyuncularım maçı geri çevirebilmek için büyük bir efor sarfettiler, büyük mücadele örneği gösterdiler. Fakat geri dönüşümüz olmadı. Beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Genç oyuncularımızın biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor. Şimdi önümüzde kritik maçlar var. Bu maçlara en iyi bir şekilde hazırlanarak tekrar üst sıralara doğru tırmanmaya gayret içersinde olacağız" dedi.
Kardemir Karabükspor'un tecrübeli futbolcusu İlhan Parlak, ilk yarıda istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirterek, "İkinci yarının ilk 20 dakikalık bölümünde inanılmaz bir baskı kurduk ama golü bulamadık. Zaman zaman oyunda git geller oldu. Sahamızda kaybettiğimiz için üzüntülüyüz" diye konuştu.
2 haftadır kendilerine yakışmayan goller yediklerini vurgulayan Uğur Uçar ise şöyle dedi: "Önümüzdeki hafta Bursaspor maçını kazanarak kaybettiğimiz 3 puanı telafi edeceğiz. Üst sıralardan kopmamız gerekiyor. Çünkü farklı bir hedefimiz var."
GAZİANTEPSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MURAT ŞAHİN:HAKLI BİR 3 PUAN ALDIK
Gaziantepspor teknik direktörü Murat Şahin, Karabük gibi bir deplasmandan çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Şahin, "Oyuncularımız inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi. Alt sıralardan kurtulup üst sıralara tırmanmak için önemli bir maçı kazandık. Deplasmanda bir takım nasıl oynaması gerekiyorsa biz bugün takım halinde bunu yaptık. Sonucunda da haklı bir 3 puanı aldık" dedi.
Futbolculardan Birol Hikmet, iyi mücadele ettiklerini, kazanmak için her şeyi yaptıklarını söyledi. Orhan Gülle ise savunmayı iyi yaptıklarını karşılığında da buldukları tek golle 3 paun alarak ligde iyi bir yere geldiklerini ifade etti.

BD(EE/AÖ)