KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, 1-0 yenildikleri Bursaspor maçında penaltı kararının verilmesine sebep olan Enes Ünal'ın sportmenlik dışı bir hareketle oyuncularının emeğini çaldığını iddia etti.
Başkan Mustafa Yolbulan, maçı kazanabilecek çok net pozisyonlar üretmelerine rağmen Eneramo ve Musa ile fırsatları değerlendiremediklerini vurgularken şunları söyledi:
"Biz 1 puanla yetinmeye razı olmak durumundayken Bursaspor'un ne yazık ki Türk futbolunun gelecekteki golcüsü olarak lanse ettiği Enes Ünal, sportmenlik dışı bir hareket yaptı. Enes'in bu davranışının oyuncumuz Mabiala'nın cebinden cüzdanını çalmasından hiç farkı yoktur. Aynı zamanda puanımızın dışında beraberlikte kazanacağımız 450 bin liranın da çalınmasında başrol oynamıştır. Puanlar kazanılır kaybedilir ama Enes 18 yaşında adım adım futbolseverlerin gönlünde yer almak yerine maalesef son yıllarda sayıları artan emek hırsızı futbolcular kulübünde yer almayı tercih etmiştir. Kendisi adına üzüldüm. Geceleri nasıl uyuyacak bilmiyorum. Hakem Halis Özkahya da ne yazık ki bu emek hırsızlığında görmediği pozisyonda penaltı çalarak bu suça ortak olmuştur. Her hafta ortaya çıkan 5'inci ve 6'ncı hakem uygulamasının faydadan çok zararı var."

BD(EE/AÖ) FOTOĞRAF