SİVASSPOR ve Eskişehirspor'a verilen Avrupa kupalarından 1 yıl men cezası ardından tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılacak  Kardemir Karabükspor'un Başkanı Mustafa Yolbulan, "Turu geçmek ve gruplara kalmak istiyoruz" dedi.
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Sivasspor ve Eskişehirspor'un Avrupa kupalarına katılamamalarının kendileri için üzüntü verici bir durum olduğunu söyledi. Başkan Yolbulan, bu durumun içlerine sinmediğini ifade ederken, "Keşke böyle olmasaydı da Eskişehirspor ve Sivasspor Avrupa'ya gitseydi" dedi.
Avrupa kupalarına katılma olasılıkları olduğunu düşünerek hazırlıklarını buna göre yaptıklarını ifade eden Başkan Yolbulan, şöyle konuştu:
"Kura çekimi 18 Temmuz'da. Kura sonrası ilk maçın içeride mi yoksa dışarıda mı oynanacağı belli olduktan sonra ona göre kamp programının süresi organize edilecek. Biz hazırız. Kardemir Karabükspor için tarihi bir olay. Ülkemizi en iyi bir şekilde temsil etmek için iddialı bir şekilde sahaya çıkacağız. Avrupa'da oynamış olmak için sahaya çıkmayacağız. Turu geçmek, ondan sonra da gruplara kalmak istiyoruz. Hocamız, futbolcularımız ve yönetim olarak iddialıyız. İnşallah önce gruplara kalmayı sonra da gruplardan çıkmayı gerçekleştirebilirsek ne mutlu bize."

FOTOĞRAFLI