Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Avrupa kupalarına çok yakın olduklarını belirtti, "Bunun için Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz" dedi.
Takımına cuma akşamı sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı için bu sabah antrenman yaptıran Tolunay Kafkas, çalışma başlamadan önce açıklamalarda bulundu. Tolunay Kafkas, Beşiktaş'ın ligin en dinamik ve istekli takımlarından biri olduğunu, iki dinamik ve istekli takımın karşılaşacağını vurgularken şöyle konuştu:
"Taktiksel açıdan iyi hazırlanmamız gereken bir maç. Belli önlemler alırsak sahamızda taraftarımıza çok iyi bir maç izleteceğimizi düşünüyoruz. Kendimize göre silahlarımız var. Onları iyi kullanma gayreti içinde olacağız. Sahamızda oynamak bizim için büyük bir avantaj. İçeride çok daha iyi ve baskılı oynamaya çalışıyoruz. Avrupa kupalarına çok yakınız. Bunun için de çizgimizin altına düşmeden Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz."
Şanssız maçlar oynadıklarını da ifade eden Tolunay Kafkas, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ligin ilk devresinde durumumuz şimdiki durumumuza göre daha kötüydü. Bir takıma karşı patlayacağız, diye düşünüyorum. Umarım bu önümüzdeki ilk maç olan Beşiktaş olur. Taraftarlarımız bu maçta bizi yalnız bırakmasın. Kritik maçlar oynuyoruz. Bu maçlar bizi belli bir yerlere getirebilir. Maça gelecek taraftarlarımıza bayrak vermeyi düşünüyoruz. Şölen havasında bir maç olsun istiyoruz."
Tolunay Kafkas, "Beşiktaş için özel bir önlem alacak mısınız?" sorusuna ise, "Bir oyuncu var. Onu oynatmamamız gerekiyor. Onunla ilgili ufak bir tedbirimiz olacak" diye cevap verdi.

BD(EE/AÖ) FOTOĞRAF