KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, laçtan sonda ilk yarıda oyunun kontrolü ele aldıklarını, 2-3 pozisyona girdiklerini, ancak değerlendiremediklerini söyledi, "İkinci yarıya iyi başlayamadık. Oyunun kontrolünü kaybettiğimiz anlarda gol yedik. Sonradan oyuna giren oyuncularımız etkili oldular. Maçı kazanmamızda büyük rol oynadılar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bir kaç maç daha üst üstte kazanabilirsek rotamız bambaşka bir yerlere yelken açabilir" dedi.
Eneramo'nun çok değerli bir oyuncu olduğunu söyleyen Kafkas, "Karabük'e benim için geldi sağolsun. Kardemir Karabükspor'a çok büyük hizmetleri olacak. Umuyorum uzun süre bizde oynar" diye konuştu.
Samba Sow ise maça iyi başladıklarını fakat yakaldıkları fırsatları gole çeviremediklerini söyledi, "Yediğimliz golden sonra kendimize geldik. Hırslı bir takımız ve ligi üst sıralarda bitirmek için elimizden geleni yapıyoruz" dedi. Hamroun ise 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
SANİCA BORU ELAZIĞSPOR KIRMIZI KARTA TEPKİLİ
Sanica Boru Elazığspor yardımcı antrenörü İrfan Saraloğlu ise ilk yarıda rakibin iyi baskı yaptığını, bu yüzden ileride top tutmakta zorlandıklarını söyledi, "kinci yarıya iyi başladık, ilk atakta da golü bulduk. Ne olduğunu çok iyi göremediğimiz bir pozisyonda kırmızı kartla 10 kişi kaldık. Bu dakikadan sonra oyunun seyri istediğimiz gibi gelişmedi. Beklemediğimiz kararlar gördük. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Söyleyeceğim cümleler beni de mutlu etmeyecektir" dedi.
Marvin, maç sonucunun kendileri için kötü olduğunu belirtirken kaleci İvesa ise, "ÖVne geçtikten sonra maçı kazanacağımızı sanıyorduk ama öyle olmadı" diye konuştu.

BD(EE/AÖ)