SAİT Karafırtınalar, tek sezonluk aranın ardından yeniden Bucaspor'un teknik direktörü oldu.
Mustafa Bahadır'la yollarını ayıran yönetim Karafırtınalar'la 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Hüsnü Kaya futbolcu olarak da uzun yıllar kadroda yer alan Sait Karafırtınalar'ın Bucaspor'da büyük başarılara imza attığını hatırlatarak, "Teknik direktörümüzü yeniden takımın başına getirdiğimiz için çok mutluyuz. Bucaspor'da çok iyi dönemler geçirdi. Hem gençlerin gelişiminde hem de sportif başarıda kulübümüze büyük katkı sağladı. Onunla tekrar buluşmak heyecan verici" dedi.
Genç teknik direktör ise Bucaspor'un hayatında çok özel yeri olduğuna değindi. Kendisini Türk futboluna Bucaspor'un kazandırdığını söyleyen Karafırtınalar, "Burada oyuncu, antrenör ve teknik direktör olarak yıllarımı geçirdim. Yönetimin teklifini hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.
Süper Lig'in son 7 haftasında 2010-11'de Samet Aybaba'nın yerine Bucaspor'un başına geçen Sait Karafırtınalar, sarı lacivertlilere 2012-13'te play off oynattı. Karşıyaka'yı geçen sezon yarım devre çalıştıran teknik direktör 22 Aralık'ta eski takımı Bucaspor'a derbide 1-0 yenilince görevden ayrıldı.