Bülent DİKTEPE/KARABÜK, () – KARDEMİR Karabükspor’un yeniden kadrosuna kattığı 28 yaşındaki Nijerya’lı golcü Joseph Akpala, "Umuyorum bu sezon hep birlikte çok daha güzel günler yaşayacağız. Taraftarımızla birlikte sevinmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde günde çift antrenman ile çalışmalarını sürdürüyor. Bugün sabah yapılan antrenmanda futbolcular pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenman sonunda Karabükspor’un yeniden kadrosuna kattığı golcü oyuncu Akpala, eski takımına tekrar döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Eski takım arkadaşlarıyla birlikte oynayacağının kendisine heyecan verdiğini belirten Akpala şöyle dedi:

‘’Takımımızı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında tur atlamasından dolayı oldukça mutluyum. Fakat St-Etienne ile play-off maçımız zor olacak. Rakibimiz, Rosenborg’dan daha güçlü bir ekip. Amacımız sahamızda gol yemeden maçı sonlandırmak. Atabildiğimiz kadar gol atıp 2’nci maç için avantaj elde etmek istiyoruz."

Yaşadığı sakatlığı boyunca kendisini kırmızı mavili taraftarların yalnız bırakmadığını ifade eden Akpala, "Hepsine çok teşekkür ediyorum. Umuyorum bu sezon hep birlikte çok daha güzel günler yaşayacağız. Şimdi onlarla birlikte sevinmeyi dört gözle bekliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI