KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaray'la İshak konusunda herhangi bir görüşme yapmadıklarını, istedikleri fiyata vermeleri halinde satabileceklerini söyledi.
Başkan Mustafa Yolbulan, Galatasaray'dan İshak'la ilgili kendilerine bir talebin gelmediğini açıklarken şöyle dedi:
"Sanırım solbek pozisyonu için başka arayışları var herhalde onları kovalıyorlar. Onlar olmazsa belki İshak'la ilgilenebilirler, ama şu an için İshak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili bir görüşme gerçekleşmedi. Zaten böyle bir talepleri, istekleri yok. Biz Galatasaray'la sadece Dany'i konuştuk ve onun da kiralanması konusunda mutabık kaldık."
Talep gelmesi durumunda oyuncularının önünü açacaklarını ifade eden Başkan Yolbulan, "Değerini bulduğu takdirde satılmayacak futbolcu yok. İstediğimiz parayı verirlerse satarız. Talep olduğu takdirde oyuncuların önünü açmak lazım" diye konuştu.
Dany’nin dışında 4 futbolcu daha transfer etmek istediklerini açıklayan Başkan Yolbulan, bu konuda şöyle konuştu:
"Prensipte anlaştığımız 3 yerli futbolcu var ama maçları olduğu için isimlerini açıklamayı doğru bulmuyoruz. Dany'nin dışında yabancı bir oyuncu almayacağız ama düşündüğümüz ve görüştüğümüz bir isim var. O isim olursa bir yabancı daha alabiliriz. Olmazsa Türk oyuncular olacak."