KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, "Fenerbahçe'nin deplasman galibiyeti serisine son vermek istiyoruz" dedi.
Fenerbahçe'nin ligin açık ara lideri olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Yolbulan, "Biz de 7 haftada 4 galibiyet, 3 beraberlik elde ederek iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Mücadeleci, kıran kırana, zevkli bir maç olacağını düşünüyorum. Her sonuca açık bir maç. Fakat biz kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
LUA LUA'DAN KULÜP BULMASI İSTENDİ
Oyuncusu Lua Lua'ya devre arasına kadar izin verdiklerini açıklayan Başkan Yolbulan, bu konuda şunları söyledi:
"Kendisinden kulüp bulmasını istedik. Bir bonservis bedeli var aklımızda. O bonservis bedelini getirebilirse gider, getiremezse bedelsiz bırakma gibi bir niyetimiz yok. Bu sezon form olarak iyi bir sezon geçirmiyor ama mesele formsuzluk değil. Sürekli izin istemek, şehrimizi beğenmemek. Sanki Karabük'ten gitmek istiyor da ben gitmeyeyim de beni kovsunlar, bu sayede bedelsiz gitmeyi becerebilir miyim diye düşünüyor. Sanırım kendisine bir kulüp buldu. Fakat söylemiyor. Klasik menajer, futbolcu oyunları yapıyor. Bir bedel getirmeden kendisini serbest bırakmayı düşünmüyoruz. Kaliteli bir futbolcu ama canı isteyince oynayanlardan. Herkesin huzurunu bozuyor. Bence Kardemir Karabükspor'da miadını doldurdu. Değerine yakın bir para getirirse gidebilir."
DANY'İ KADROMUZDA GÖRMEK İSTERİZ
Başkan Yolbulan, "Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany'i transfer etmek istiyor musunuz" sorusu üzerine, "Kadromuzda görmek isteriz. Ama bizim istememiz yetmiyor. Galatasaray verecek, kendisi gelmek isteyecek ve bir takım ekonomik şartlar oluşacak. Takımda direkt oynayabilecek 4 transfer yapacağız. Bunlardan bir ya da ikisi yabancı olur" dedi.