KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Ligin ikinci devresinde yapacağımız transferlerle en azından korkulu rüya görmeyen bir takım olmak istiyoruz" dedi.
SAHA KARDAN TEMİZLENDİ
Kardemir Karabükspor, cuma günü deplasmanda oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle antrenman öncesinde karla kaplanan saha, görevliler tarafından temizlendi. Sakatlığı nedeniyle 2 haftadır takımdan ayrı kalan Lua Lua, bugün çalışmalara başladı.
"ZORLU MAÇLARIMIZ VAR"
Ligin ilk yarısında kalan 3 karşılaşmadan puanlar almak istediklerini belirten Tolunay Kafkas, ligde 20 puanı görmelerinin kendileri için çok önemli olduğunu vurgularken şunları söyledi:
"Şimdi önümüzde birbirinden zorlu 3 maçımız var. Özellikle iki maçımızın deplasmanda olması ve içeride de Fenerbahçe ile oynayacak olmamız bizim için gerçekten zor. Bu maçlarda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayarak ligin ikinci devresinde yapacağımız transferlerle en azından korkulu rüya görmeyen bir Karabükspor istiyoruz."
AÇIKLIK GETİRDİ
Kayserispor maçının ardından yaptığı, "Kalitesiz bir takımız" açıklaması hatırlatılan Tolunay Kafkas, "Kalitesiz, derken son vuruş becerisini gösteremiyoruz. Kelimeleri cımbızla alıpta bir şeyler yapmanın anlamı yok. Birkaç tane daha işi bilen, top tutabilen, pas atabilen, gol atabilen oyuncuyu takıma katabilirsek oyun kalitemiz biraz daha yükselecek. Onu ifade etmek istemiştim" diye konuştu.