Bülent DİKTEPE/KARABÜK,()- KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Fenerbahçe'nin A-2 takımı oyuncusu İbrahim Serdar Aydın ile 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.
Başkan Yolbulan, teknik direktörleri Tolunay Kafkas'ın İbrahim'i çok beğendiğini ve ısrarla takımda görmek istediğini belirtti, "İbrahim, Fenerbahçe A-2 takımının en önemli 2 oyuncusundan biri. Hem orta saha hem de defansın sağında oynayabilen genç yetenekli bir oyuncuyu takımımıza kazandırıyoruz" dedi.
Başkan Yolbulan, bir yabancı forvet ve bir yerli defans oyuncusu alarak transferi noktalayacaklarını belirtti. Defans oyuncuları İshak Doğan için Trabzonspor ve Kasımpaşa'dan teklif aldıklarını açıklayan Başkan Yolbulan, "Biz her 2 külübümüze de bir rakam söyledik. Ancak verdikleri rakam bizi tatmin etmediği için kabul etmedik. İstediğimiz rakamı verirlerse İshak Doğan'ı alabilirler. Ama bunun altında bir rakamı kabul etmeyiz. Çünkü İshak bizim için çok değerli bir oyuncu" diye konuştu.
Başkan Yolbulan, son olarak orta saha oyuncuları Ahmet İlhan Özek'in transferiyle ilgili herhangi bir kulüpten teklif almadıklarını da söyledi.

FOTOĞRAFLI