KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Galatasaray'ın futbolcusu Dany Nounkeu ile sezon sonuna kadar kiralık olarak prensipte anlaştıklarını belirterek, "Şu ana kadar hiç negatif bir gelişme olmadı. Kendisi yurt dışında tatilde. Döndüğünde resmi imzayı atacak. Bu iş yüzde 90 bitti" dedi.
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, Dany'nin transferi ile ilgili Galatasaray'ın bir itirazının olmadığını söyledi. Yolbulan, "Galatasaraylı yöneticiler, 'Dany ile konuşun anlaşabilirseniz tamam' dediler. Biz de Dany ile konuştuk ve prensipte anlaştık. Kendisi yurt dışına tatile gitti ve ayın 7'sinde dönecek. Dönünce de çok büyük bir aksilik olmadığı takdirde Kardemir Karabükspor'a imza atacak" dedi.
Dany'nin kıymetli bir oyuncu olduğunu ve bu yüzden başka kulüplerin de kendisi ile temasa geçmiş olabileceğini belirten Yolbulan, "Ancak Dany, daha önce Gaziantepspor'a Tolunay Kafkasın getirdiği bir futbolcu. Kafkas'la ilişkileri çok iyi. Ailecek görüşüyorlar. Kafkas, Dany ile birkaç kez görüştü ve sezon sonuna kadar prensipte anlaştık. Şu ana kadar da hiç negatif bir gelişme yok. Bu iş yüzde 90 bitti" diye konuştu.
'3 VEYA 4 OYUNCU DAHA ALACAĞIZ'
Orta saha oyuncuları Hakan Özmert ve golcü Akpala'nın sakatlıkları nedeniyle sezonu kapattıklarını hatırlatan Yolbulan, bu oyuncuların yerine mutlaka transfer yapmaları gerektiğini söyledi. Yolbulan, "İyi bir orta saha ve iyi bir forvetin yanında her 2 kanatta da oynayabilecek bir oyuncu daha almamız lazım. Bununla ilgili görüştüğümüz oyuncular ve kulübler var. Ama ara transferde transfer yapmak zor. Futbolcu sayısı belli. Bir kaç güne kadar hepsi netleşir. Dany dışında kesinlikle an az 3, en çok 4 transfer daha yapacağız" dedi.
Takımın ilk yarıdaki performansından da memnun olduğunu belirten Yolbulan, "Takımımız süper lige çıktığından bu yana ilk yarıda en çok puan topladığımız sezonu yaşadık. Sıralamada 8'incilik iyi bir netice. Ama daha iyi olabilirdi. Şansımız biraz yanımızda olsaydı 4-5 puan daha fazlamız olabilirdi. Ama diğer takımların haline bakınca 'buna şükür' demek lazım. İkinci yarıda yolumuza sağlam ve emin adımlarla yürüyeceğiz" diye konuştu.