KARDEMİR Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, takımının Fenerbahçe karşısında ortaya koyduğu oyundan memnun kaldıklarını belirtti, "Gol rekoru kırabileceğimiz bir maç olabilirdi" dedi.
Sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını belirten Başkan Mustafa Yolbulan, "Maç çok daha farklı bir skorla bitebilirdi. Ama Volkan Demirel çok başarılı bir performans sergileyerek farkı önledi. Takımımızın oyunundan, futbolcularımızın performansından son derece memnunum" diye konuştu. Takımının Karabük'e yakışır bir mücadele ortaya koyduğunu ifade eden Başkan Yolbulan, şöyle devam etti:
"Başta Tolunay Kafkas olmak üzere teknik heyetimizi ve futbolcularımızı canı gönülden kutluyorum. Kazanmayı hak ettiler. Karabükspor'un başkanı olarak beni onurlandırdı, gururlandırdı. İnşallah bunun devamını getireceğiz. Karabükspor ligin ses getiren en önde takımlarından biri olacak."
Fenerbahçeli futbolcuların maçın sonunda sahayla ilgili yaptıkları açıklamalara katılmadığını söyleyen Başkan Yolbulan, bu konuda şöyle konuştu:
"Biz geçen hafta Konya'da resmen buzun üzerinde oynadık. Buna rağmen Torku Konyaspor'u yendik. Neticede biz de aynı sahada oynadık. Fenerbahçe gibi yıldızlarla donatılmış bu kadar güçlü bir takımın böyle mazeretlere sığınmaması lazım. Biz Fenerbahçe'den çok daha üstün oynadık."