KARDEMİR Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, sahalarında 1-0 yendikleri Fransız takımı St.Etienne karşısında deplasmanda iyi bir sonuç alarak gruplara kalmak istediklerini söyledi.
UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Mevlüt Erdinçli St. Etienne'yi 1-0 mağlup ederek tur için avantaj sağlayan Kardemir Karabükspor'da büyük sevinç yaşandı. Kulüp Başkanı Yolbulan, Fransa'nın köklü takımlarından birini iyi mücadele ederek yendiklerini, başarılarının tesadüf olmadığını, iyi bir takım olduklarını herkese gösterdiklerini söyledi. Fransa'da da iyi bir sonuç alarak gruplara kalmak istediklerini vurgulayan Başkan Yolbulan, şöyle konuştu:
"Kampın ilk döneminden bu yana hedefimiz gruplara kalmaktı. Gruplara kalan ilk Anadolu takımı olmanın heyecanı var. İyi bir oyun sergiledik. Emeğimizin karşılığını aldık. Çok mutluyuz. Takım bugün izinli. Yarından itibaren bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Rakibimizin ligde yapacağı maçları takip edeceğiz. Sonuçta çok güçlü bir takım. Fiziki olarak bizden daha iyiler ama bizde akıllıca ve yerinde hamlelerle oyunu kontrol altında tutup gol atmak istiyoruz. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Çok havaya girip rehavete kapılmayacağız. Aynı ciddiyetle çalışarak Fransa'dan iyi bir netice ile dönmek istiyoruz."

FOTOĞRAFLI