PTT 1'inci Lig takımlarından Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Orhan Şerit, Kütahya'ya puan almak için gideceklerini söyledi.

Kırmızı beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin ardından sahasında kaybettikleri 3 puanın telafisi için Pazar günü deplasmanda karşılaşacakları TKİ Tavşanlı Linyitspor hazırlıklarına başladı. Hanefi Mahçiçek Stadı’nda teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde antrenman yapan oyuncular, çabukluluk çalışmalarıyla çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Orhan Şerit, kadroda sarı kart cezalı Erhan dışında önemli bir eksiklik bulunmadığını belirterek şöyle konuştu: "TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın durumu gayet iyi. Sarı kart cezalı Erhan haricinde görünen herhangi ciddi bir eksikliğimiz yok. İyi şekilde müsabakaya hazırlanıyoruz. Puan almak için Kütahya’ya gidiyoruz. Oyuncularımızın çalışma motivasyonları gayet iyi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ortaya koyduğumuz pozisyon zenginliğini eğer bu karşılaşmada da yakalayabilirsek puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum."

MY(HK/SSA) (FOTOĞRAF)