PTT 1'inci Lig takımı Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Orhan Şerit, hafta sonu sahalarında oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından puanla ayrılmayı amaçladıklarını söyledi.
Kırmızı beyazlı takım, Manisaspor deplasmanında kaybettikleri 3 puanın telafisi için cumartesi sahasında konuk edecekleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Hanefi Mahçiçek Stadı’nda teknik direktör Orhan Şerit yönetiminde antrenman yapan oyuncular, taktik çalışması ve çift kale maç yaptı.
Orhan Şerit, antrenmandan sonrna takımının haftayı dinlenerek geçirdiğini belirtirken şöyle konuştu:
"Bu hafta maç oynamadık. Cumartesi günü ligin çok güçlü ekibi olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile önemli bir müsabaka oynayacağız. Tabi ki ligdeki durumumuz belli. Burada vereceğimiz mücadele kamuoyuna daha iyi bir mesaj olacak. Bu haftaki mücadeleden puan veya puanlar almak istiyoruz. Özellikle ligin güçlü ekibinden alacağımız puan veya puanlar, hem bizi, hem de taraftarımızı mutlu edecek. Sakat oyuncumuz yok. Zorlu mücadelede taraftarlarımızdan takımlarına destek olmaya çağırıyoruz."

MY(HK/AÖ) FOTOĞRAF