Mücahit YOLCU/KAHRAMANMARAŞ, () - PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor, galibiyet hasretini önümüzdeki hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sona erdirmek istiyor. Teknik direktör Orhan Şerit, takımın eksiklerini tamamlayarak mutlak galibiyet almayı arzuladıklarını söyledi.

Kırmızı beyazlı takım, Manisaspor deplasmanında kaybettikleri 3 puanın telafisi için 8 Mart’ta sahasında konuk edecekleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Hanefi Mahçiçek Stadı’nda Teknik Direktör Orhan Şerit yönetiminde antrenman yapan oyuncular, ısınma ve açma germe egzersizleriyle kısa paslar yaptı. Taktik çalışan oyuncular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Teknik Direktör Orhan Şerit, Manisaspor ve Karşıyaka karşılaşmalarını değerlendirirken, "Son haftalarda puan olarak arzuladığımız sonuçları alamadık. Özellikle mücadele olarak son 2 maç hariç, çok iyi mücadeleler ortaya koyuyorduk. Rakiplerimize başa baş, dişe diş mücadeleler ortaya koyduk. Karşıyaka ve Manisaspor karşılaşmalarında maalesef bu gücümüzü biraz kaybettik. Takımımız, her hafta bir mücadele içerisinde. Bulunduğumuz durumun psikolojik yapısı da takımı olumsuz yönde etkiliyor. Ancak biz bunun altından mutlaka kalkıp eski gücümüze, mücadelemize geri dönmemiz lazım" dedi.

Orhan Şerit, iyi bir mücadeleyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından mutlak galibiyet arzuladıklarını belirterek, "Bu hafta maçımız yok ama bir sonraki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacağız. Tabi İstanbul Büyükşehir Belediyespor, ligin iyi takımlarından biri. Ancak bizim de mutlaka kendi gücümüzü, kendi seyircimiz önünde göstererek iyi bir mücadele ortaya koymamız lazım. Çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık. Hafta içerisinde eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Pozitif anlamda neler yapabileceğimizi futbolcularımızla konuşup İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında iyi bir mücadele ortaya koymamız gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

MY (HK/SSA) (FOTOĞRAF)