KAHRAMANMARAŞSPOR'da teknik direktör Orhan Şerit, kazanma arzusuyla çıktıkları karşılaşmayı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, Fethiyespor teknik direktörü Engin İpekoğlu ise lig sonuna kadar puan farkı korumayı amaçladıklarını söyledi.
Kahramanmaraşspor teknik direktörü Orhan Şerit, iyi bir mücadeleyle puan arzuladıkları maçtan yenilgiyle ayrılmanın burukluğunu yaşadıklarını belirterek, "Kazanma arzusuyla çok iyi başladık. Özellikle 2 tane çok net gol pozisyonu bulduk. Malesef bunları gole çevirme konusunda özenimimizi gösteremedik. Oyun her açıdan bizim lehimize oynanırken yaptığımız bireysel hatada geriye düştük. İkinci yarı en azından oyunu toparlayıp gol atma arzusundaydık. Geriye düşünce uyun bizim açımızdan biraz daha zora girdi. Bulduğumuz penaltı golüyle biraz umutlandık ama bu sezonda ilk defa ölü toptan gol yemiş olduk. Yediğimiz golle de oyun çevireceğimiz aşamadan çıkmış oldu" dedi.
Fethiyespor teknik direktörü Engin İpekoğlu ise Kahramanmaraş'tan puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "Tabi ki yani şimdi 23-24 derece sıcaklıkta çok da iyi bir futbol beklemenin anlamı yok. Özellikle bu iklim değişikliğinde bir takım sıkıntılar yaşanabiliyor. Çok iyi mi oynadık hayır. Çok daha iyisini yapacak kalitede bir takıma sahibiz. Ama önemli olan bundan sonra oynayacağımız maçlarda kesinlikle üç puandır. Çünkü düşme potasında alttaki takımlar baktığımız zaman birbirine bir hayli yakın. Biz bugünkü galibiyetten sonra herhalde 1461 Trabzon maçı henüz oynanmadı. Bir dört puan düşme potasından avantajla ayrılıyoruz. İnşallah bunu ligin sonuna kadar bu puan farkını koruruz."

MY(HK/AÖ) FOTOĞRAF