KAHRAMANMARAŞSPOR'da teknik direktör Orhan Şerit, ligden düşmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, Adana Demirspor teknik direktörü Ercan Albay ise Kahramanmaraş'tan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kahramanmaraşspor teknik direktörü Orhan Şerit, uzun süredir PTT 1'inci ligde kalan Kahramanmaraş'ın ligden düşmesinin üzüntüsü içerisinde olduklarını belirterek, "Bugünkü müsabakaya gayet iyi başlamamıza ve golü de bulmamıza rağmen maalesef skor olarak arzuladığımız oyun ve puanı alamadık. Özellikle ikinci yarıda rakibimiz bizden daha üstün bir oyun oynadı ve golleri de buldular. Biz maalesef gol atma konusundaki sıkıntılarımız bu maçta da devam etti. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Bizim açımızdan da kendimizi ileriki maçlarda toparlayacağımızı düşünüyorum. Uzun yıllar sonra tabi takımızın PTT 1'inci Lig'de mücadele etme şansı buldu. Oyuncularımızın verdiği mücadele maalesef takımızı ligde tutunması anlamında başarılı olmadı. Buna camia olarak muvaffak olamadık. Dolayısıyla meseleye teak bir açıdan bakmak yanlış olur. Tabi ki sahada mücadele eden bizler bunun üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

Adana Demirspor teknik direktörü Ercan Albay ise Kahramanmaraş'tan 3 puanla dönmenin sevincini yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Kahramanmaraşspor ligden düşmesine rağmen kararlı ve iyi bir şekilde oyunlarını yansıtmaya çalışıyorlar. Bu tip maçlara hazırlanırken bazı sıkıntılar yaşıyorsunuz. Onların değerlendirmesini iyi yapma durumundaydık. Maçın başında yediğimiz bir gol var. Sonuç olarak geçen hafta da bir gol yemiştik ve karşılaşma berabere bitmişti. Ancak bu galibiyet bizi rahatlattı diyebilirim. Bunu elde ettiğimiz için çok mutluyuz. Futbolcu kardeşlerim maçın oyunu sahaya yansıtarak bu sonucu aldılar. Diğer maçlarda alacağımız puanlarla da hem kendimizi hem taraftarımızı mutlu etmeye devam edeceğiz."

MY(HK/SSA) (FOTOĞRAF)