Fenerbahçe'nin Çek savunma oyuncusu Kadlec, Topuk Yaylası'ndaki kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-Lacivertli takımda 2. senesine giren Kadlec, "Bütün tesisleri tam anlamıyla biliyorum. İlk hafta burada sis vardı ama artık hava çok daha güzel, inşallah böyle devam eder, biz de en iyi şekilde hazırlanmaya devam ederiz" diye konuştu.

Yeni formalar hakkında da konuşan Kadlec, "Ggerçekten 3'ünü de çok beğendim. Yeni sezonda bize şans getireceklerine inanıyorum. Yeni formalarla 4. yıldızı takmak istiyoruz. Sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız" dedi.

"Sol bek mi, sol stoperde mi daha iyisin? "sorusuna ise Kadlec şu cevabı verdi;

"Kıyaslanmasını yapmak zor, benim açımdan zor bu kıyası yapmak. Takımda nerede ihtiyaç varsa orada görevimi yapmaya çalışırım.Bu hocanın , tamamen teknik ekibin kararıdır , nerede takıma faydalı olacaksam orada mücadele etmek isterim."

5+3 kuralı hakkında ise Kadlec şöyle konuştu:

"Şu anda 8 yabancı oyuncu ilk 18 içinde olabilecek, bu bizler için güzel bir olay. Ancak kadroda 11 yabancı oyuncu var bu da demek oluyor ki 3-4 kişinin gitmesi anlamına geliyor."

Futbolculuk kariyerinde ilk kez geçen sezon bu kadar uzun süre kadroya giremediğini dile getiren Çek Oyuncu; "Benim için bu kadar uzun süre kadro dışı kalmak bir ilkti. Ama ben hep çalıştım, bekledim ve son haftalarda görev şansı buldum. Bakalım bu sene neler olacak." şeklinde konuştu.

Diego Ribas'ı bir savunmacı gözüyle değerlendiren Kadlec; "Kendisi çok iyi bir oyuncu. Almanya'da çok karşı karşıya geldik. Almanya'da 10 asist üzerinde bir istatistik ile oynamıştı. Fenerbahce'ye de çok katkı sağlayacağını düşünüyorum." diyerek sözlerini tamamladı.