Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonu olan Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, Güney Kore'den özel davet alarak katıldığı turnuvada dikkatleri üzerine çekti.

ilk maçta 1-1 berabere kalıp, ikinci maçta 3-1 galip gelen Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, Futbol Değişim Programı çerçevesinde düzenlenen turnuvada sergiledikleri futbolla göz doldurdular.

Fenerbahçe U19 takımından isimlerin oluşturduğu ve Semih Özü'nün çalıştırdığı Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi, Futbol Değişim Programı çerçevesindeki turnuvada önemli bir de nostalji yaşadı.

2002 Dünya Kupası'nda ev sahibi Güney Kore ile karşılaşan ve 3-2 galip ayrılan milli takımımızın oynadığı Daegu World Cup Stadı'nda sahaya çıkan Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri efsane teknik adam Şenol Güneş ile birlikte olmanın da gururunu yaşadı.

TURNUVAYA GÜNEY KORE'DE İZ BIRAKAN ŞENOL GÜNEŞ DE DAVET EDİLDİ

Bir dönem Güney Kore'nin Seoul takımını çalıştıran ve bu ülkede iz bırakan Şenol Güneş'in de davet edildiği turnuvada, Güneş'in 2002'de Türk milli takımını dünya üçüncüsü yaptığı Daegu World Cup Stadı çimlerine ayak basan Fenerbahçe U19 takımından isimlerin oluşturduğu ve Semih Özü'nün çalıştırdığı Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri ünlü teknik adamı duygulandırdı. Güneş, geleceğin yıldızlarına tecrübelerini aktarırken, başarı dolu yılları kendisine hatırlattıkları için de teşekkür etti.

SEUL / (fotoğraflı)

gh(gh)