Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kayserispor'u 1-0 mağlup etti.
Ülker Stadı'nda oynanan maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü 53. dakikada Robin van Persie kaydetti. Sarı-lacivertli takımda Fernandao, 58. dakikada penaltı atışını gole çeviremedi. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 59'a yükselterek, maç fazlasıyla liderliği geri aldı. Kayserispor ise 23 puanda kaldı.

KAYSERİSPOR'A 3 KIRMIZI KART

Kayserispor'da Mabiala, Sinan Bakış ve yedek kulübesindeki Kayacan Erdoğan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Karşılaşmanın 44. dakikasında Fabiano'yu yere indiren Mabiala, 2. sarıdan kırmızı kart ile cezalandırılırken, hakemin kararı sonrası yedek kulübesinden fırlayarak sert itirazlar yapan ve küfür ettiği öne sürülen Kayacan Erdoğan da 4. hakem Baki Tuncay Akkın'ın uyarısıyla oynamadan kırmızı gördü. Maçın bitiş düdüğünün ardından hakem Fırat Aydınus ile bir diyalog yaşayan Sinan Bakış da ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

"KALBİMİZ ANKARA, SENİNLEYİZ ANKARA"

Fenerbahçeli taraftarlar, Ankara'daki patlama nedeniyle "Kalbimiz Ankara, seninleyiz Ankara" şeklinde uzun süre bağırdı. Tribünlerdeki taraftarlar daha sonra "Vatan sana canım feda" ve "Ne Mutlu Türk'üm diyene" şeklindeki tezahüratlarla Ankara'daki patlama için sesini duyurmaya çalıştı.


Fenerbahçe tribünleri Ankara'daki patlamanın acısını yüreğinde hissetti


Kayserispor karşılaşmasına gelen Fenerbahçe taraftarları, 70'inci dakikadan itibaren maçı unutarak Ankara'da yaşanan patlama için öfkesini dile getirmeye çalıştı. 
Ankara'da bu akşam saatlerinde meydana gelen patlama ve yaşanan ölümler için Sarı-lacivertli taraftarlar, "Kalbimiz Kapkara, seninleyiz Ankara" şeklinde uzun süre tezahüratta bulundu. Daha sonra hep bir ağızdan 4 tribünde, "Vatan sana canım feda" ve "Ne Mutlu Türk'üm diyene" şeklindeki tezahüratlarla Ankara'daki patlama için sesini duyurmaya çalışan Fenerbahçeli taraftarlar, terörü bu yolla lanetledi. Sarı-lacivertliler, maçın son dakikalarında ise, "Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganı da atıp İstiklal Marşı'nı okudu.