HAMİ’DEN BEKLENEN KADRO

Trabzonspor’un Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, Juventus karşısında beklenen 11’i sahaya sürdü. Kalabalık orta saha anlayışla Colman, Özer, Borceanu ve Zokora’dan oluşan bir göbek oluşturan Mandıralı, Olcan ile desteklediği hücum hattında ileride sadece Emre Güral’a formayı verdi.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURDU

Avrupa’nın çeşitli yerlerinden gelen gurbetçi taraftarlarla Türkiye’den 2 uçakla gelen bordo-mavili taraftarlar tribünlerde kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Bordo-mavili taraftarların yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaraylı taraftarlarda Trabzonspor’a destek verdi.

HACIOSMANOĞLU TRİBÜNDE

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri de maçı kendilerine ayrılan bölümde izledi. Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, 20 kişilik kafileyle Torino’ya getirdiği Abdülkadir ve kaleci Fatih Öztürk’ü ise 18 kişilik kadroya almadı.

HAMİ MANDIRALI’NIN AVRUPA’DA İLK MAÇI

Trabzonspor’un başında teknik sorumlu olarak Kardemir Karabükspor maçıyla ilk sınavını veren Hami Mandıralı, Juventus maçıyla Avrupa’daki ilk sınavını da verdi. Bordo-mavili takımda Bourceanu ve Özer Hurmacı da Trabzonspor formasıyla Avrupa’daki ilk maçlarına çıktı. Trabzonspor tarihinde de ilk kez Juventus ile karşı karşıya geldi.