Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, ülkesi İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Bugün İtalyan medyasında birçok isim Prandelli'nin, Juventus'tan ayrılan Antonio Conte'nin yerine göreve getirilecek ilk isim olacağını iddia etti.

Conte'nin sürpriz bir şekilde İtalyan Seri A'da şampiyon yaptığı Juventus'tan ayrılması, İtalya'nın bir numaralı kulübünü şok etmiş durumda. İtalyan medyası ise bu durumda Conte'nin yerine teknik adam arayışına giren Juventus'un, bir numaralı adayının Prandelli olabileceğini yazdı. Ancak Prandelli'nin Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi yüzünden bu teklifi kaçırdığı ileri sürdü.

İtalya'da Radyo 24'de görev yapan Carlo Genta ve Pier Luici Pardo, Galatasaray'ın Prandelli'nin işini çabuk bitirmesiyle Juventus'un elinden kaptığını ileri sürdüler.

Başka bir spor yazarı Tancredi Palmeri de, 87 bin takipçisi olan Twitter hesabında aynı iddiayı kuvvetlendirdi ve Prandelli'nin Galatasaray ile anlaşmamış olsaydı Juventus'un gündemindeki bir numaralı teknik aday olduğunu belirtti.