TÜRKİYE Judo Federasyonu, 2013 yılında uluslararası müsabakalarda dereceye girip madalya almayı başaran 13 sporcu için Ankara'da düzenlediği ödül gecesiyle onurlandırdı.
Geceye katılan ümit sporculardan İlayda Seyis, Rabia Şenyayla, Melisa Çakmaklı ve Oğuzhan Karaca, gençlerden Kübra Kara, Büyüklerden de Ebru Şahin, Belkıs Zehra Kaya, Ahmet Şahin Kaba, Hasan Vanlıoğlu ve Feyyaz Yazıcı ödüllerini Federasyon Başkanı Fatih Uysal'dan ve yönetim kurulu üyelerinden aldı.
BAŞKAN'DAN EBRU'YA TEBRİK
Bu sezon başarıdan başarıya koşan, Akdeniz Oyunları'nda altın madalya kazanıp, Büyüklerde Avrupa üçüncüsü olan ve kulübü Galatasaray tarafından yılın amatör kadın sporcusu seçilen Ebru Şahin ödülünü Fatih Uysal'dan aldı.
Bu sezon aldığı madalyalarla Türkiye'yi gururlandıran Ebru Şahin'i bir kez daha tebrik eden Fatih Uysal, Ebru'nun 2014 yılını daha da başarılı geçirmesi temennisinde bulundu.
Gecede 2000 yılında olimpiyat şampiyonu olan ve şu an büyükler erkek milli takımını çalıştıran Hüseyin Özkan'ın yanı sıra diğer milli takım antrenörlerine de ödül verildi.