BURSASPOR, Portekiz futbol devi Porto’nun 23 yaşındakı orta alan oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira’yı sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

Dün geç saatlerde Bursa’ya gelen Josue Filipe Soares Pesqueira, bugün saat 16.30’da Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı. İmza törenine Bursaspor Federasyon ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkan Ali Büyükkurt, Arge ve Proje Geliştirme Başkanı Kemal Güler katıldı.

İmza töreni öncesi konuşan Asbaşkan Ali Büyükkurt, “Bursaspor’u zirveye taşıyacak kadroyu oluşturmak için çalışıyoruz. Porto’dan 23 yaşında Portekiz Milli Takımına seçilmiş Josue’yu kiralık olarak kadromuza dahil ediyoruz. Taraftarlarımızın maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz” dedi.

Josue Filipe Soares Pesqueira ise, “Bursaspor’a katkı vermek için buradayım. Taraftarlarımızı mutlu etmek için her şeyi yapacağım” dedi. Daha sonra Josue kiralık olarak kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Portekizli oyuncunun yarın sabah Slovenya’ya giderek kampa katılacağı yöneticiler tarafından açıklandı.

Bu arada geçtiğimiz hafta Bursa’ya getirdiği Fransa’nın Lyon takımında oynayan Jimmy Briand’ın bir değişiklik olmaması halinde yarın Bursa’ya geleceği belirtildi. Yöneticiler, Briand’ın gecikmesi halinde en geç Çarşamba günü başkan Recep Bölükbaşı ile birlikte Slovenya’ya gideceğini söylendi.

Ancak yeşil beyazlı yöneticiler, imza töreninde henüz kampa katılmayan Aydın Karabulut ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındılar.

FOTOĞRAF