GAZİANTEP İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olan 13 lise öğrencisini, evlerinden alarak Gaziantepspor - Beşiktaş maçına götürdü.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Burç Ayvaz Burçkan Lisesi'nde eğitim gören ve derslerinde başarılı olan 13 öğrenciyi araçlarla evlerinden alarak Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan Gaziantepspor - Beşiktaş maçına götürdü. İlk defa süper lig maçı izleyen öğrenciler, tribünden Gaziantepspor'a destek verdi. Jandarmalar ile maç boyunca keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, Gaziantepspor'un karşılaşmadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılmasından üzüntü duydu. Maçın ardından öğrenciler, jandarmalar tarafından araçlarla evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.
Serince Köyü sakinlerinden ve öğrenci velilerinden Cemil Kara, "Jandarmanın düzenlemiş olduğu etkinlik nedeniyle olukça mutlu olduk. 15 tatilde Beşiktaş gibi büyük bir takımın maçına gitmek onlar için gerçekten büyük bir ödül oldu. Çocuklarımız hayatları boyunca unutamayacakları bir gün geçirdi. Bu nedenle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı'na tüm öğrenci aileleri adına teşekkür ediyorum" dedi.