GAZİANTEP İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, derslerinde başarılı olan 25 ortaokul öğrencisini, evlerinden alarak Gaziantepspor- Akhisar Belediyespor maçına götürdü.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şehitkamil Vildan Ahmet Güner ve Şahinbey Sarısalkım ortaokullarında eğitim gören ve derslerinde başarılı olan 25 öğrenciyi araçlarla evlerinden alarak Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan Gaziantepspor - Akhisar Belediyespor maçına götürdü. İlk defa Süper Lig maçı izleyen öğrenciler, tribünden Gaziantepspor'a destek verdi. Jandarmalar ile maç boyunca keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, Gaziantepspor'un karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmasından üzüntü duydu. Maçın ardından öğrenciler, jandarmalar tarafından araçlarla evlerine götürülerek, ailelerine teslim edildi.
Sarısalkım Ortaokulu Müdürü Eren Ünlü, "Öğrencilerimiz hayatlarında ilk kez süper lig maçı izledi. Hayatları boyunca unutamayacakları bir gün yaşadılar. Jandarmanın çocuklarımızı düşünerek bu güzel etkinliği organize etmesi bizler oldukça mutlu. Bu etkinlik nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı tekrar teşekkür ederiz" dedi.