Spor Toto Süper Lig'de ikinci devresinde iki müsabaka dışında oynanan maçlarda 10 takım 24 transferine şans verdi.

Futbolda 5 Ocak'ta başlayan "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer tescil döneminde takımlar gerekli takviyelerini yapmayı sürdürüyor. 1 Şubat Pazartesi günü sona erecek transfer dönemini değerlendiren ekiplerden 10'u ikinci yarının ilk 2 haftasında 24 transferini sahaya sürdü.

Düşme hattından çıkmak için mücadelesini sürdüren Eskişehirspor, 6 futbolcuyla yeni oyuncusuna en çok şans veren ekip olurken, Antalyaspor da 4 transferini oynattı.

Bu iki ekip dışında Gaziantepspor ve Gençlerbirliği 3'er, Kasımpaşa ile Osmanlıspor 2'şer, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Medicana Sivasspor ve Torku Konyaspor ise birer yeni oyuncusuyla mücadele etti.

İkinci yarıda henüz maç yapamayan Beşiktaş, henüz transfer yapmayı tercih etmeyen Fenerbahçe, transfer yasağı bulunan Mersin İdmanyurdu'nun yanı sıra Bursaspor, Çaykur Rizespor, Kayserispor, Medipol Başakşehir ve Trabzonspor'un yeni oyuncularından herhangi biri ikinci devrenin ilk 2 maçında forma giymedi.

Bu isimlerin dışında Trabzonspor'da Soner Aydoğdu ile Musa Nizam, Antalyaspor'da Birkan Öksüz ve Bursaspor'da Furkan Soyalp, takımlarının formalarını ikinci yarıda ilk kez giydiler.

Ligde ikinci devrenin ilk 2 haftasında forma giyen transferler şöyle:

Akhisar Belediyespor: Petar Grbic

Antalyaspor: Samuel Inkoom, Ramon Motta, Zacharie Lionel Enguene Onana, Ömer Şişmanoğlu

Eskişehirspor: Tornike Okriashvili, Kıvanç Karakaş, Alex Meye Me Ndong, Jordi Figueras Montel, Vladyslav Kulach, Mehmet Murat Uçar

Galatasaray: Ryan Donk

Gaziantepspor: Hürriyet Gücer, Koray Arslan, Mahamadou Bezannier

Gençlerbirliği: Selçuk Şahin, Aleksandr Hleb, Hakan Aslantaş

Kasımpaşa: Venkov Popov, David Pavelka

Medicana Sivasspor: Cristian Tanase

Osmanlıspor: Vaclav Prochazka, Raheem Lawal

Torku Konyaspor: Nejc Skubic