Sondakika! Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi belli oldu.UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından Beşikta'ın rakibi belli oldu. Beşiktaş, ilk maçta Yunanistan'la 0-0 berabere kalan ve ardından Türkiye'deki maçta 3-0 yenilen Osmanlıspor'un rakibi Olympiakos ile eşleşti. Peki Beşiktaş'ın UEFA'daki rakibi Olympiakos hakkında bilmemiz gerekenler nelerdi? İşte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiakos hakkında detaylı bilgiler...

İLK MAÇ DEPLASMANDA

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart'ta, rövanşları ise 16 Mart'ta yapılacak. Beşiktaş ilk maçını deplasmanda oynayacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs'ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi'nin final maçı ise 24 Mayıs'ta İsveç'in başkenti Stockholm'deki Friends Arena'da oynanacak.

RAKİBİMİZ OLYMPIAKOS

UEFA sıralamasında 27. durumdaki Olympiakos, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda elendikten sonra Avrupa Ligi'ne play-off turundan başladı. Yunan ekibi bu kupada 20 kez mücadele etti ve üç kez (1989-90, 2004-05, 2011/12) 1/16 turuna kadar yükseldi. Olympiakos'un 43 lig şampiyonluğu var ve geçen sezon Yunanistan Ligi'nde şampiyon olmuştu. Öte yandan Olympiakos bir önceki turda Osmanlıspor'u kupanın dışına itmişti.

İŞTE DİĞER EŞLEŞMELER

Celta Vigo - Krasnodar
Apoel - Anderlecht 
Schalke 04 - Monchengladbach 
Olympic Lyon - Roma 
Rostov - Manchester United 
Olympiacos - Beşiktaş 
Gent - Genk 
Copenhag - Ajax