Atletico Madrid forması giyen milli futbolcu  Arda Turan bir kez daha isminden söz ettirmeyi başardı. Takımının dün Granada'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada ikinci golün asistini yapan yıldız futbolcuya İspanyollar'dan övgü geldi. Marca ve As gazetelerinde sahanın en iyilerinden biri olarak gösterilen Arda'nın futbolu alkışlandı.

ABC internet sitesi ise oyuncuyla ilgili özel bir habere imza attı. Galatasaray'dan geldiğinden beri Madrid ekibinde büyük gelişme gösterdiği belirtilen oyuncu için "Arda Turan'ın yeniden icadı" başlıklı yazıda şu değerlendirmelere yer verildi:

"Atletico Madrid taraftarının favori isimlerinden biri. Sadece yeteneğiyle değil, savunmadaki gayretiyle de... Real Madridle olan Kral Kupası mücadelesinde bunu göstermişti. Granada maçında en iyi seviyedeydi. Hücumda oldukça aktifti. Sağ kanatta Juanfran ile kusursuz ikili oldular. Zaten Atletico'nun tüm atakları, bu kanattan geldi.

Doğuştan yetenekli ve hücumda etkili. Paslarının her biri hesaplı ve kararlı paslar. Defansif katkısı ise Arda'nın daha iyi bir futbolcu olmasını sağlıyor. Diego Simeone onu yeniden keşfetti".