FUTBOL Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar, pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi herhangi bir gerginliğin söz konusu olmadığını söyledi, "İnşallah Trabzonlular, bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır" dedi.
Arif Koşar, beraberindeki heyetl, "Türkiye'de Gidilmedik Kulüp, Görülmedik Tesis Kalmayacak" gezisi için Tokat'a geldi. Tokatspor'un Uzunburun Adnan Çiçek Tesisleri'ni ziyaret eden Koşar, Kulüp Başkanı Emin Yılar'la sohbet ettikten sonra ilk olarak antrenman sahası ve tesisleri son derece iyi bulduğunu söyledi.
"GERGİNLİK SÖZ KONUSU DEĞİL" 
Arif Koşar, basın mensuplarının pazartesi akşamı oynanacak Trabzonspor ile Fenerbahçe maçıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi:
"Hiç bir gerginlik söz konusu değil. Geçen bir televizyon programında izledim. Trabzonsporumuz'un başkanı, Fenerbahçe spor kulübümüzün yöneticilerini ve taraftarlarını gayet iyi ağırlayacaklarını ifade etti. Zaten her iki güzide kulübümüze yakışan budur. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu da kabul edersek, böyle kısır çekişmelere ihtiyacımız yok. Biz medeni bir ülkeyiz. O yüzden inşallah Trabzonlular bütün Fenerbahçelileri bağırlarına basacaklardır. Maç 90 dakika, iyi olan kazanır ama çok küçük de olsa bu küçük gerginlikler, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasından kalkar."

MT(EA/AÖ) FOTOĞRAF