İNEGÖLSPOR teknik direktörü Şaban Yıldırım, 2014-2015 futbol sezonu öncesi gerçekleştirecekleri kamp programı ile ilgili bilgiler verdi. Teknik direktörü Şaban Yıldırım, sabah antrenmanı öncesinde basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. Transfer listelerindeki isimlerin büyük çoğunluğunu kadrolarına kattıklarını belirten Yıldırım, bunun yanı sıra genç oyunculara her zaman açık olduklarını ifade etti.
KAMP 3 ETAPTAN OLUŞACAK
Kamp dönemi boyunca 3 etaplı çalışma programı yapacaklarını ifade eden Şaban Yıldırım, "1'inci etabımızda bayrama kadar burada çalışacağız. 2'nci etap kampımız 10 günlük yine Nevşehir’de olacak. Sonra 2 gün ara vereceğiz ve tekrar bir 3'üncü etap kamp dönemi başlayacak. Hazırlıklarımız bu çerçevede sürecek. Lige en hazır hale gelmek için bütün hazırlıklarımızı yapmaya çalışacağız. Antrenmanlar sezon başı olması hasebi ile yoğun geçecektir. Bu çerçevede lige kadar en hazır hale geleceğiz" dedi.
TRANSFER LİSTEMİZİ TAMAM
Devam eden transfer dönemi içerisinde takıma katılması muhtemel takviyelerin sorulması üzerine konuşan Şaban Yıldırım, "Transfer dönemi itibari ile transfer sürekli açık oluyor ama biz kâğıt üzerinde büyük oranda tamamladık. Transfer listemizi büyük oranda aldık. 1-2 bölge ile ilgili işte santrafor konusunda adet eksikliğimiz var. Orayı tamamlamamız şart. Onun dışında 1-2 noktaya daha oyuncu olabilir ama onlar yüzde 100 elzem transferler değil" şeklinde konuştu.
GENÇ OYUNCUYA AÇIĞIZ
Yıldırım konuşmasını, "Genç oyuncuya her zaman açığız. O tip fırsatlar önümüze geldiği zaman o fırsatları tabi ki değerlendiririz. Bu tip transfer her zaman sürer, şimdi de olur devre arasında da olur sezon devam ederken de olur… Ama genel olarak şuanda biz büyük oranda transferimizi tamamladık. Sadece dediğim gibi 1-2 bölge ile ilgili nokta transfer düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI